Regatta® – nopein tapa saada teollisen internetin palvelut käyttöösi.

Tutustu Regattaan   
 

Regatta-tuoteperheen valmiiden komponenttien avulla kokoamme sinun tarpeisiisi soveltuvan kone- ja laiteseurannan ratkaisun nopeasti ja kustannustehokkaasti.

LAITE- JA ALUSTARIIPPUMATON RATKAISU
Regattaan perustuvien toteutusten komponentit on valmiiksi sovitettu ja testattu mm. lukuisille eri laitetyypeille, palvelin-, käyttöjärjestelmä- ja tietokanta-alustoille, tiedonsiirtoprotokollille sekä päätelaitteille. Siksi niiden käyttöönotto ja tarvittaessa asiakaskohtaisten sovitusten tekeminen on nopeaa ja vaivatonta. Regatta tarjoaa myös rajapinnat ja työkalut järjestelmäintegrointeja varten.

MODULAARINEN JA HELPOSTI LAAJENNETTAVA
Regatta on modulaarinen ja yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaan laajennettavissa oleva ratkaisu – aina pilottiprojekteista suuriin teollisen internetin järjestelmähankkeisiin. Regattaan perustuvilla palveluilla seurataan jo kymmeniätuhansia laitteita ja koneita ympäri maailmaa. Päivitämme, kehitämme ja ylläpidämme Regattaa ja sen ominaisuuksia aktiivisesti – voit varmistua, että sinulla joka hetki parhaat sovellukset ja osaaminen käytössäsi.

HELPPOKÄYTTÖISEN PORTAALIN TIETO SAATAVILLA 24/7
Regatta tuo teollisen internetin käyttöösi SaaS -pilvipalveluna. Käyttöliittymä ja hallintapaneeli ovat muokattavissa tarpeidesi mukaan. Visualisoidun, reaaliaikaisen tiedon avulla hallitset ja seuraat laitteitasi sekä saat tietoa päätöksenteon tueksi. Portaali toimii millä tahansa päätelaitteelta, jossa on internet-yhteys.

TEOLLISUUDEN IoT-PALVELURATKAISU KÄYTTÖÖN 2 KUUKAUDESSA
Regatta mahdollistaa asiakkaan tarpeiden mukaan sovitetun end-to-end etävalvontaratkaisun käyttöönoton nopeasti ja vaivattomasti. Tyypillinen alle kahden kuukauden mittainen käyttöönottoprojekti sisältää mm. tarvittavan konsultoinnin ja integraatiot.

Regatan hyötyjä

Regatta sisältää valmiit, tarvittaessa asiakaskohtaisesti sovitettavat komponentit mm. kohteiden datankeruusta tiedon turvalliseen hallintaan eri pilvi- ja palvelinalustoilla sekä tiedon jatkojalostamisesta visuaaliseen esittämiseen monipuolisen Regatta Portalin kautta.

Haluatko tietää miten saat Regatan palvelut käyttöösi 2 kuukaudessa?

Regatta esite

Haluatko tietää lisää Regatasta?

Kerro meille tarpeistasi, niin suunnittelemme laitteellesi soveltuvan, liiketoimintaasi tukevan ratkaisun.

 

Yhteystiedot

Remion Oy
Satakunnankatu 18 b 2. krs
33210 Tampere
  +358-3-2125086

Sähköpostit ovat muotoa
etunimi.sukunimi@remion.com

Remion on teollisen internetin palveluita tuottava yritys.

Suunnittelemme ja toteutamme teollisen internetin palveluratkaisuja ja niihin liittyviä sovelluksia tiedon keräämiseen, analysointiin ja esittämiseen.

janne

Janne Ouni

Myynti • Myyntipäällikkö

  +358 50 383 0999

jouni-vuorensivu

Jouni Vuorensivu

Myynti • talous

  +358 44 280 9224

jukka-kivimaki

Jukka Kivimäki

Myynti • Toimitusjohtaja

  +358 44 280 9221