Palvelut

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Autamme sinua löytämään teollisesta internetistä saavutettavat hyödyt ja realisoimaan ne osaksi liiketoimintaa. Keskustelemme, ideoimme ja jaamme osaamisemme käyttöösi kun tarvitset teollisen internetin asiantuntijaa liiketoimintasi tai prosessiesi kehittämiseen tai tehostamiseen. Konsultoimme, koulutamme, suunnittelemme ja toimimme matkaoppaina teollisen internetin hyödyntämisen mahdollisuuksiin.

TOTEUTUKSET JA SOVELLUKSET

Hallitsemme vaativatkin kokonaisuudet laitteiden väliseen kommunikaatioon ja tiedon varastointiin, analysointiin sekä esittämiseen. Vahvuutemme on kokonaisvaltaisten, liiketoiminnan tavoitteisiin perustuvien teollisen internetin palveluratkaisujen ymmärtäminen. Ydinosaamistamme eri toimialojen asiakaskohtaiset toteutukset ketterästi osana asiakkaiden liiketoimintaa.

KOULUTUS JA TUKIPALVELUT

Jatkokehitämme ja mukautamme palveluratkaisujamme kasvamaan yhdessä liiketoimintasi kanssa ja olemme kumppaninasi niiden kaikissa elinkaaren vaiheissa. Huolehdimme sovelluksiemme ylläpidosta, päivityksistä, varmistuksista ja tietoturvasta. Palvelut voidaan toteuttaa myös korkean saatavuuden ratkaisuina (high availability system). Koulutamme henkilöstösi järjestelmien käyttöön ja tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Hyödyt

Tuotamme asiakkaillemme selkeitä mitattavia hyötyjä heti ensimmäisestä pilotista lähtien. Olipa haasteena koneiden ja laitteiden elinkaaren hallinnan parantaminen, palveluliiketoiminnan kehittäminen, kunnossapidon tehostaminen, tiedon kerääminen ja analysointi tuotekehityksen tueksi, takuukustannusten minimointi tai vaikkapa vain vikkelät kokeilut datan keräämiseen ja etävalvontaan, tärkeintä on uusien teknologioiden ja toimintatapojen avulla saavutettavat konkreettiset hyödyt.


edut
edut_mobi

Tyypillisiä sovelluskohteita

Olemme 15 vuoden aikana toteuttaneet erilaisia teollisen internetin projekteja mm. kone- ja laitevalmistajille, palveluyrityksille ja kehitysorganisaatioille. Toteuttamiamme sovelluksia on ollut tuotantokäytössä jo vuodesta 2003. Vahva osaaminen ja kokemuksemme eri aloilla toimivien yritysten erilaisten haasteiden ratkaisemisesta luo vankan perustan omalle tavoitteellemme – asiakkaan odotusten jatkuvalle ylittämiselle.


tyokoneet

Työkoneet ja laitteet

kiinteisto

Kiinteistöt, energia ja jätteenkäsittely

Vesi-, polttoaine- ym. varastot

ajoneuvot

Ajoneuvot ja kuljetukset

teollisuus

Teollisuus-automaatio ja -prosessit

teollisuus

Cleantech

Asiakastarina

Kustannustehokkuutta lisääviä innovaatioita asiakkaillemme

ASIAKKAITAMME ovat suomalaiset ja globaalit omien alojensa edelläkävijät – yritykset, jotka haluavat saavuttaa kilpailuetua ja konkreettista hyötyä teollisen internetin tarjoamista mahdollisuuksista. Lue lisää mitä esimerkiksi Bronto Skylift kertoo yhteistyöstä kanssamme.


Lue lisää  Asiakastarinoihin

Yhteystiedot

Remion Oy
Satakunnankatu 18 b 2. krs
33210 Tampere
  +358-3-2125086

Sähköpostit ovat muotoa
etunimi.sukunimi@remion.com

Remion on teollisen internetin palveluita tuottava yritys.

Suunnittelemme ja toteutamme teollisen internetin palveluratkaisuja ja niihin liittyviä sovelluksia tiedon keräämiseen, analysointiin ja esittämiseen.

janne

Janne Ouni

Myynti • Myyntipäällikkö

  +358 50 383 0999

jouni-vuorensivu

Jouni Vuorensivu

Myynti • talous

  +358 44 280 9224

jukka-kivimaki

Jukka Kivimäki

Myynti • Toimitusjohtaja

  +358 44 280 9221